Actieve en afwisselende zevendelige seminarreeks

“Zelden iemand meegemaakt op wie je in deze business zo goed kunt rekenen.”

Verschillende werkvormen

Onder de titel ‘Waarden, wat zijn ze waard’ organiseert ICT-coöperatie SURF een zevendelige seminarreeks. Bestuurders van mbo’s, hogescholen en universiteiten gaan met elkaar in gesprek over technologische thema’s die de onderwijsinstellingen raken. 

Er is gekozen voor een studio op eigen locatie. Een eenvoudige en overzichtelijke setting met twee staande desks vanwaar host Frénk van der Linden de gesprekken leidt en de sterk uiteenlopende werkvormen aankondigt. Elke sessie is anders, zowel qua sprekers als opzet van het programma. Op die manier houd je het divers en verrassend voor de deelnemers.

Een staande desk geeft een actieve uitstraling. De juiste keuze in gasten – twee externe tegenpolen per sessie – en een ervaren host zorgen voor gesprekken op het scherpst van de snede.
Events etc. is aangesloten bij het bestaande programma. Op basis daarvan zijn de sprekers en host gebriefd en voorbereid, is het script uitgewerkt en is opnameleiding verzorgd. Ook is gezorgd voor studio inrichting en de benodigde techniek gefaciliteerd. 

Fotografie door Events Etc.

referentie

Als journalist leerde ik Jessie de afgelopen maanden kennen doordat we beiden betrokken zijn bij een reeks webinars van SURF. Ik in de rol van presentator/interviewer; zij in de hoedanigheid van online eventmanager en tijdens de ‘uitzendingen’ als opnameleider.

Iedere keer weer valt me op hoe bezield, zorgvuldig en alert zij haar werk doet. Zelden iemand meegemaakt op wie je in deze business zo goed kunt rekenen – en die bovendien in de omgang een plezierig mens blijkt.

Frénk van der Linden  —  Journalist

Check onze magazines!

Lees alles over de organisatie
van online, hybride en live events.
Naar het magazine »