Een fantastische combinatie van een live en online event

Ludieke live activatie

In de week van 12 t/m 19 mei vonden verschillende activiteiten plaats om aandacht te vragen voor planten en zaden en de enorme industrie die daarachter zit. Coördinator van alle activiteiten was branchevereniging Plantum. De aandacht werd in ieder geval getrokken door een grote groene stoel  van 3 meter hoog. Deze werd geplaatst op het Plein in Den Haag, bij de ingang van de Tweede Kamer, en was geheel gemaakt van planten, bloemen, groenten en fruit. Alle ingrediënten voor deze imposante stoel werden geleverd door leden van de branchevereniging.

Karin Bloemen verrichte de ceremoniële opening van dit kunstobject. Ze hield een speech waarin ze aandacht vroeg om ‘het groen te koesteren’. De officiële opening werd gedaan door burgemeester Jan van Zanen. Zowel de gewone burger als politici en andere prominenten namen plaats op deze prachtige stoel en uiteraard de nodige plaatjes delen op social media. 

Events etc. verzorgde in opdracht van Artishock events & marketing en Plantum de praktische randvoorwaarden. Denk aan het regelen van vergunningen, security, drukwerk, schakelen met verschillende partijen en intensief contact met leverancier Oogenlust van de groene zetel. 

Deze live activatie ging vooraf aan FASCINATION OF PLANTSDAY. Voor deze betreffende dag organiseerde ik de talkshow die werd gepresenteerd door Jeroen Pauw. Lees hier meer over deze grote productie.

Moraal van dit verhaal? Een fantastische combinatie van een live en online event. Dit is de toekomst!

Fotografie door Klijn Fotografie

referentie

Jessie is een betrokken harde werker die de puntjes op de i zet. Hart voor de zaak en niet te beroerd om je achter de broek aan te zitten als deadlines naderen!

Ze behoudt het overzicht en krijgt dingen voor elkaar. En zeker zo belangrijk: het is een heel fijn en integer mens!
Mariska van der Klis  —  Communication specialist | Plantum

Check onze magazines!

Lees alles over de organisatie
van online, hybride en live events.
Naar het magazine »