Conceptverrijking en -uitvoering

Online talkshow Take a Seed

Voor FASCINATION OF PLANTSDAY  – aandacht voor planten en de industrie –  werd een grote talkshow ontwikkeld.

In deze talkshow ontving presentator Jeroen Pauw verschillende gasten aan zijn tafel:

  • demissionair Minister Cora van Nieuwenhuizen
  • side-kick Sabine Scharwachter (voorzitter DWARS)
  • diverse wetenschappers, opiniemakers en een hoogleraar ecologie.

Samen met deze gasten werd  gesproken over duurzaamheid, innovatie, klimaat en plantgezondheid. De muzikale omlijsting werd verzorgd door Suit-Up en last but not least: Patron Cuisinier Sahil Bahadoer van Restaurant De Lindehof kookte met onder meer eetbare planten en bloemen. De ingredi├źnten kwam van de leden van beroepsvereniging Plantum.

De talkshow was later terug te kijken voor diegene die het hadden gemist. Hier werd massaal gebruik van gemaakt. De verschillende elementen en afwisseling in diepgang en entertainment zorgde voor een levendige, amuserende en informerende talkshow die vol lof werd ontvangen!

Events etc. was verantwoordelijk voor de praktische uitvoering van het script en verrijking van het concept. Ook de kennis van eventplatformen kwam hier goed van pas. Er werd gezorgd voor een op maat ingericht online eventplatform waar de talkshow te bekijken was, waar men informatie kon vinden over de verschillende onderwerpen en sprekers, en waar men ook direct vragen kon stellen aan de sprekers.

Een prachtig voorbeeld waarin live en online elkaar enorm goed aanvullen. Lees hier meer over de live activatie die hieraan vooraf ging.

Fotografie door Klijn Fotografie

referentie

Jessie is een betrokken harde werker die de puntjes op de i zet. Hart voor de zaak en niet te beroerd om je achter de broek aan te zitten als deadlines naderen!

Ze behoudt het overzicht en krijgt dingen voor elkaar. En zeker zo belangrijk: het is een heel fijn en integer mens!
Mariska van der Klis  —  Communication specialist | Plantum

Check onze magazines!

Lees alles over de organisatie
van online, hybride en live events.
Naar het magazine ┬╗