Een inspirerend relatie event voor bestaande en potentiële klanten

“Jessie zoekt uit, adviseert, is oplossingsgericht, heeft een enorme drive voor de puntjes op de i en is heel adequaat in de communicatie.”

Relatie event met paneldiscussie

Citrus Andriessen wilde een relatie event organiseren. Met als doel: het versterken van de banden met huidige en potentiële klanten. Hoe? Door middel van het uitwisselen van kennis.

De uitdaging: Citrus Andriessen heeft verschillende doelgroepen met verschillende interesses en belangen. Het was daarom belangrijk dat dit relatie evenement voor alle doelgroepen interessant zou zijn. Daarnaast mochten de commerciële belangen van Citrus Andriessen niet de nadruk hebben; de insteek van het relatie event was kennisuitwisseling. Events etc. ging deze uitdaging graag aan.

Het belangrijkste doel van het relatie event was om huidige en potentiële klanten (opnieuw) kennis te laten maken deze belangrijke en innovatieve speler op het gebied van digitaal toetsen.

Kennismaken was hier het toverwoord: kennismaken met het product én met de dienstverlening, zonder hier een commerciële nadruk op te leggen.

Geen commerciële insteek dus. In plaats daarvan lag de focus van dit relatie evenement op het uitwisselen van kennis. Daarom is er ook gekozen voor een interactieve paneldiscussie, met thema’s die voor alle doelgroepen interessant waren. Diverse stellingen zijn tijdens de paneldiscussie besproken. Onder leiding van een moderator ging een panel met vertegenwoordigers uit het onderwijs, toetsing en bedrijfsleven met in elkaar in discussie. Hierbij werden genodigden in de zaal uitgenodigd om actief aan de discussie deel te nemen.

Relatie event bedenken en organiseren

Events etc. was verantwoordelijk voor het bedenken en het organiseren van het relatie event. En dus ook voor de titel “Citrus Andriessen Inspireert”. Een bewuste keuze; deze titel paste niet alleen perfect bij deze relatiedag, maar kan ook worden gebruikt voor andere doeleinden zoals workshops, nieuwsbrieven en blogs.

In samenspraak met de klant is het programma van het relatie evenement bedacht. Vervolgens is een juiste dagvoorzitter gezocht. En een inspirerende spreker; iemand die de aandacht van de verschillende doelgroepen kon trekken én vasthouden.

Voor de paneldiscussie – ook een idee van Events etc. – leverde de klant zowel de inhoudelijke input als de (vakinhoudelijke) panelleden aan.

De bezoekers waren na afloop zeer over de dag te spreken. Vooral ook over de manier waarop het relatie event de aanwezigen wist te verbinden en te inspireren. En dat was precies wat Citrus Andriessen met dit evenement wilde bereiken.

Fotografie door Tommy de Lange
Video door Erwin van Dijck

referentie

Jessie combineert een praktische inslag met een hoge professionele standaard. Ze zoekt uit, adviseert, is oplossingsgericht, heeft een enorme drive voor de puntjes op de i en is heel adequaat in de communicatie.

Ons relatie-event was top voor elkaar. Alle aanwezigen roemden het inspirerende en verbindende karakter en dat was precies wat we wilden.

Natasja Kroon  —  Commercieel Directeur | Citrus Andriessen

Check onze magazines!

Lees alles over de organisatie
van online, hybride en live events.
Naar het magazine »