Interactie en contact
dankzij het perfecte eventplatform

“"Jessie’s stijl is informeel, ze is open en benaderbaar. Maar ook duidelijk en richtinggevend als dat moet."”

Interactief programma

Voor opdrachtgever Jiffy Group mocht ik hun ‘Global digital sales event’ organiseren. Een mooie uitdaging waarin we alle internationale medewerkers twee middagen ‘digitaal’ samen hebben gebracht.

Events etc. ontwierp een interactief programma met onder andere rondetafelgesprekken met internationale gasten, een goede host, een expertsessie en een tweede dag met meerdere workshopronden.

Om alles goed te laten verlopen en de interactie meer te laten zijn dan alleen een poll, is gekozen voor een hoogwaardig online platform dat Events etc., dankzij een licentie, in eigen beheer heeft.

referentie

Onze Global Sales Meeting was in 2021 voor de tweede keer noodgedwongen online. Voor deze editie zochten we naar meer interactie voor ons online programma. Hoe geven we onze collega’s via een livestream toch het idee dat ze ‘bij ons aan tafel’ zitten?

Dankzij de ideeën en het enthousiasme van Jessie is dat zeker gelukt. Onze externe host stelde in het ronde tafel gesprek de juiste kritische vragen, zoals onze collega’s dat ook kunnen. En via een side-kick konden vragen van de deelnemers rechtstreeks in worden gebracht. Het was bijna een live-event.

Dankzij Jessie liep het evenement soepel, was iedereen goed gebriefd en was alles tot in de puntjes voorbereid.
Jessie’s stijl is informeel, ze is open en benaderbaar. Maar ook duidelijk en richtinggevend als dat moet. Onze Global Sales Meeting was een succes én fun.
Chantal Oostvogels  —  Global Marketing Manager | Jiffy Group

Check onze magazines!

Lees alles over de organisatie
van online, hybride en live events.
Naar het magazine »