Hybride event in huiselijke setting

“Jessie heeft mega veel ervaring en dat vertaald zich in focus op het allerbelangrijkste: het uiteindelijke doel van het evenement.”

Een goed gesprek met online veiling

Deelnemers, sponsoren, professionele kitesurfers en fans van zowel de sport als Stichting Kite4Life fysiek samenbrengen op het eerste Kite4Life festival, dat is de ultieme wens van oprichter Baris Soyogul. Het lukte in de zomer van 2020 helaas niet om het festival live uit te voeren.

Events etc. kwam met een oplossing. Een hybride talkshow waar Baris uiteenlopende en relevante gasten ontving in een intieme huiskamersetting bij Studio Het Nut. 

Bijzondere interviews, mooie gesprekken, inspirerende video content en een online veiling hebben ervoor gezorgd dat de wens van Baris grotendeels uitkwam.

Events etc. zorgde in samenspraak met de opdrachtgever voor een passend programma, de uitwerking van het script, de briefing van de sprekers en de afstemming met de techniek. Een studiosetting die de juiste sfeer creëerde, maakte dit event tot een groot succes.

Fotografie door Zout Fotografie
Video Buffel Producties

referentie

De begeleiding vanuit Events etc. was heel adequaat en duidelijk. Precies wat er nodig was door de korte ‘lead time’ van ons hybride fundraiser talkshow event.

Jessie heeft mega veel ervaring en dat vertaald zich in focus op het allerbelangrijkste: het uiteindelijke doel van het evenement. Dank daarvoor!

Baris Soyogul  —  Founder Kite4Life Foundation

Check onze magazines!

Lees alles over de organisatie
van online, hybride en live events.
Naar het magazine »