Interactief online werving- en selectieprogramma

“Leuk om met verschillende achtergronden en studio settings delen van het online event te doen.”

Online speeddaten

Opdrachtgever Gupta Strategists organiseert met regelmaat online werving- en selectie events voor potentiële nieuwe werknemers. Inmiddels heeft Events Etc. in samenwerking met Studio Het Nut meerdere online events voor deze opdrachtgever mogen organiseren.

Verschillende plenaire presentaties, diverse subsessies, een training, speeddaten en tot slot een online borrel zijn onderdeel van deze interactieve online events.

Events Etc. is o.a. verantwoordelijk voor de uitwerking van een gedetailleerd script ten behoeve van een vlekkeloze regie tijdens het online event. Alles wordt gedaan in nauwe afstemming met de opdrachtgever én technisch leverancier.

Fotografie Menno Ridderhof

referentie

Wij waren erg enthousiast over het online event. We merkten dat dit de camera’s en het goede geluid het event een stuk professioneler maakten. Ik vond het prettig dat er zo actief werd meegedacht en ook op de dag zelf nog veranderingen mogelijk waren.

Leuk om met verschillende achtergronden en studio settings delen van het online event te doen. Zoals altijd werd er op de locatie zelf zeer goed voor ons gezorgd met o.a. een heerlijke lunch en borrel. Wij hebben ons volgende event bij Studio Het Nut al gepland.

Paulien Stegehuis —  Strategist / Gupta Strategists