Interactief online werving- en selectieprogramma

“Leuk om met verschillende achtergronden en studio settings delen van het online event te doen.”

Online speeddaten

Opdrachtgever Gupta Strategists organiseert met regelmaat online werving- en selectie events voor potentiële nieuwe werknemers. Inmiddels heeft Events etc. in samenwerking met Studio Het Nut meerdere online events voor deze opdrachtgever mogen organiseren.

Verschillende plenaire presentaties, diverse subsessies, een training, speeddaten en tot slot een online borrel zijn onderdeel van deze interactieve online events.

Events etc. is o.a. verantwoordelijk voor de uitwerking van een gedetailleerd script ten behoeve van een vlekkeloze regie tijdens het online event. Alles wordt gedaan in nauwe afstemming met de opdrachtgever én technisch leverancier.

Fotografie Menno Ridderhof

referentie

Afgelopen november hebben we voor de derde keer een online event bij Studio Het Nut georganiseerd. Na een succesvolle online recruitmentdag in het voorjaar en een masterclass in het najaar, waren we er half november voor een online business course. Tijdens dit online evenement konden deelnemers in verschillende breakout-sessies met elkaar in gesprek gaan en werken aan een complex vraagstuk.

Studio Het Nut is een aanrader. De locatie is prettig; een mooi aangeklede ruimte die van alle gemakken voorzien is en waar de koffie en lunch goed geregeld zijn. De studio is flexibel en kan in iedere ruimte worden opgebouwd. Ook de eventorganisatie en techniek zitten goed in elkaar.

Studio Het Nut is in een paar maanden tijd van pionier naar professioneel platform doorgegroeid. Het huis wordt heel solid gebouwd, waardoor de klant vervolgens de inrichting kan doen. Je kunt je, met andere woorden, volledig focussen op de inhoud van het programma.

De feedback van onze deelnemers was positief. Ze gaven terug dat de techniek strak in elkaar zat en alles soepel verliep. Voor ons reden om vaker terug te komen.

Gupta Strategists  —  adviesbureau voor organisaties in de zorg

Check onze magazines!

Lees alles over de organisatie
van online, hybride en live events.
Naar het magazine »