Eén decorsetting, drie verschillende events!

“Een echte “aanpakker” die met een vakkundig oog en perfectionistische aanpak de puntjes op de i zet...”

Opnameleiding talkshows

In april 2021 was het Louwman Museum decor voor het online ‘Koplopersevent Nederland Waterstofland’. Tijdens dit event verenigden 80 grote bedrijven zich om zo samen meer te bereiken en betekenen als het gaat om waterstof.

De samenwerking heeft geleid tot een bidbook vol waterstof-beloften. Deze werd tijdens het event overhandigd aan Diederik Samsom – kabinetschef van Eurocommissaris Frans Timmermans. Onder gespreksleiding van Harm Edens ontstond een spetterende talkshow. Een hele prettige samenwerking met de regie zorgde uiteindelijk voor een prima resultaat. 

De inrichting en indeling was goed doordacht en zorgde voor één geheel.  Zo was er een debattafel, en een desk voor zowel korte presentaties als de side-kick. Twee aparte en gezellige hoekjes maakten dat toehoorders en andere sprekers ook buiten hun spreektijd onderdeel van het geheel werden.

Na afloop werd alles omgetoverd voor de online Louwman Dag, die de volgende dag plaats zou vinden. De gelijknamige Dealer Group beleefde een online editie van hun jaarlijkse bijeenkomst voor alle medewerkers. Een eenvoudige wisseling van een deel van het decor zorgde voor een totaal andere look & feel.

Op de derde dag is de studio (met wederom ander decor) gebruikt voor de lancering van de nieuwe Toyota Mirai. 

Voor alle drie de events heeft Events etc. de opnameleiding verzorgd, in opdracht van Bax Projects.

Fotografie door Van der Vaart Photography en Pieter Bax Fotografie

referentie

Regelmatig heb ik het genoegen samen te mogen werken met Jessie en dat ervaar ik altijd als een feestje. Jessie is een echte “aanpakker” die met een vakkundig oog en perfectionistische aanpak de puntjes op de i zet… en ze geniet daar ook nog heel erg van!

Voor mij als regisseur / showcaller geeft het altijd rust als Jessie op de vloer staat, want dan weet ik dat daar goed voor de klant en gasten wordt gezorgd. Altijd enthousiast om net een stapje verder te doen voor een nog mooier event.
Jacqueline Carpentier —  Regisseur

Check onze magazines!

Lees alles over de organisatie
van online, hybride en live events.
Naar het magazine »