Interactief online congres

Interactief online congres

Een precair en belangrijk onderwerp als eetstoornissen, bespreek je bij voorkeur live. Voor NAE (Nederlandse Academie voor Eetstoornissen) was de stap naar een online congres dan ook behoorlijk groot. In samenwerking met Studio Het Nut is Events Etc. erin geslaagd om aan alle wensen van de opdrachtgever te voldoen.

Ook online is er een divers programma aan de deelnemers aangeboden. Zo konden de deelnemers kiezen uit verschillende workshops verdeeld over twee ronden. Daarnaast waren externe sprekers te gast die hun kennis en inzichten deelden. En voor een prettige afwisseling zijn er drie intermezzo’s ingezet die in dit thema pasten. Zelfs de mogelijkheid om de algemene ledenvergadering door te laten gaan is benut, inclusief een stemproces dat daarbij komt kijken. 

Om de livestream met sprekers interactief te houden is gebruik gemaakt van diverse polls, en boden we een kijkje achter de schermen. Voor dit event heeft Studio Het Nut de setting en techniek verzorgd en om alles soepel te laten verlopen.

Met alle sprekers, workshop docenten en moderatoren zijn er vooraf diverse test- en oefensessies gehouden.

Last but not least; het gehele congres is online nog terug te zien. Een prettige en succesvolle samenwerking!

Fotografie door Events Etc.