Online nieuwjaarsspeech

“Jessie heeft een geweldig online event voor ons neergezet. ”

Nieuwe online talkshow setting

Opdrachtgever VBI houdt jaarlijks een traditionele nieuwjaarsbijeenkomst voor het kantoorpersoneel en de productiekrachten. Na een inventarisatie van de wensen is dit jaar gekozen voor een livestream waarin we een talkshow organiseerden.

Een professionele talkshowhost leidde de gesprekken zodat de directie onder meer een mooie terugblik op het jaar kon geven en daarnaast duidelijk kon maken wat het personeel voor VBI betekent. Gecombineerd met een korte speech maakte dit de traditie vertrouwd en vernieuwend tegelijkertijd.

Om een feestelijk tintje te geven aan deze bijeenkomst heeft Events etc. een borrelpakket voor alle werknemers verzorgd met als doel de ‘samenkomst vanuit huis’ net wat specialer te maken en verbinding op afstand te creëren.

Tot slot hebben we de livestream teruggebracht tot een relevante compilatie waardoor iedereen alles heeft kunnen terugkijken. Erg handig en fijn voor de productiekrachten die tijdens de livestream aan het werk waren!

Events etc. zorgde voor een goede techniek, professionele video-opnamen, de uitwerking van het script en een briefing voor de betrokkenen. Voor deze opdrachtgever zijn de voordelen van een live event en de positieve reacties een reden om bijeenkomsten vaker op deze manier vorm te geven. 

Fotografie door Events etc.

referentie

Events etc. heeft een geweldig online event voor ons neergezet. Door corona konden we niet fysiek bijeenkomen voor de nieuwjaarsspeech. Graag wilden we wel het gevoel creëren van samen, want juist in deze tijd is dat erg belangrijk. Jessie wist goed aan te voelen in welke vorm dit het beste tot uiting kwam. Ze weet van aanpakken en is erg gedreven. Daarnaast is ze extreem flexibel en dat was bij ons event heel handig.

Ook is het heel fijn dat Jessie je weet te ontlasten tot in de details. Wanneer je even niet gedacht hebt aan het puntje op de i, dan zorgt Jessie ervoor dat dit niet vergeten wordt. Heel handig, want er komt meer bij kijken dan je denkt. Jessie bedankt voor je goede werk en in de toekomst komen we zeker bij je terug!

Carmen Wielink  —  Managementassistent | VBI Consolis B.V.

Check onze magazines!

Lees alles over de organisatie
van online, hybride en live events.
Naar het magazine »