Online talkshow voor medewerkers

Eigen kantoor als livestream studio

Opdrachtgever ERAC organiseert jaarlijks een live interne informatiemiddag waarin de plannen voor het nieuwe jaar aan alle medewerkers worden gepresenteerd. Events etc. heeft dit jaar gezorgd voor een online versie van deze middag. Samen met de opdrachtgever is gekeken naar het juiste online format om de boodschap goed over te kunnen brengen, waarbij is gekozen voor een talkshow setting.

Om voor voldoende afwisseling in het livestream programma te zorgen, is een deel van hetgeen gepresenteerd moest worden op voorhand op video opgenomen. Een leuke afwisseling tussen live, pre-recorded video en een levendige Q&A zorgde voor een energieke livestream. 

De benodigde studiofaciliteiten zijn opgebouwd in het eigen kantoor, om op deze manier de medewerkers kennis te laten maken met de nieuwe inrichting. Als platform is gekozen voor de eigen interne online omgeving van de opdrachtgever. 

Op basis van het programma heeft Events etc. gezorgd voor professionele video-opnamen, de uitwerking van het script en briefing van de sprekers en tafelhost. En tevens voor een goede afstemming met de techniek. Alle bovenstaande elementen zorgde ervoor dat dit online event een groot succes is geworden. 

referentie

Samen met de partners van Events etc. heeft Jessie ervoor gezorgd dat onze jaarlijkse live event – in verband met COVID19 – tóch digitaal door kon gaan. De reacties en complimenten vanuit de collega’s zeggen genoeg: professioneel, goed, fijne afwisseling tussen video en rondetafelgesprek om de hoeveelheid informatie verteerbaar te houden.

Jessie heeft onze ‘informatiemiddag’ van nieuw elan voorzien! Haar snelle schakelen, het meedenken in en zoeken naar de beste posities om de video’s op te nemen hebben wij als bijzonder prettig ervaren. Jessie stelt je op je gemak en pakt vakkundig door. Heerlijk om met iemand met zoveel passie voor haar vak te mogen samenwerken. Helemaal wanneer het resultaat ook nog eens super is!

Jolande Wijman  —  Marketeer | ERAC B.V.

Check onze magazines!

Lees alles over de organisatie
van online, hybride en live events.
Naar het magazine »