SnackIT 2020 online event

“Jessie denkt mee over de inhoud, een passende vorm en vervolgens de benodigde techniek.”

Interactieve online kennissessies

Mede vanwege de enthousiaste reacties en het groeiend aantal deelnemers bij de tweede editie in 2019, heeft Furore ook dit jaar haar SnackIT event georganiseerd. Dit keer volledig online, verzorgd vanuit Beesd bij Studio Het Nut.

In samenwerking met de eventmanager en de marketing communicatiemanager van de opdrachtgever heeft Events Etc. het programma mede vorm gegeven en gezorgd voor een professionele setting en uitstraling van het online event.

Tijdens SnackIT2020 konden de deelnemers zich in verschillende snack-sessies onderdompelen in uitlopende en actuele onderwerpen op het vlak van zorg-IT.

Een interactief programma waarbij in de chat veel vragen zijn gesteld en bij verschillende sessies interactieve tools werden ingezet. Als streaming platform is gekozen voor het eigen eventplatform van de opdrachtgever, waarbij er gezorgd is voor een optimale integratie van zowel de livestream als de chat.

Fotografie en video Sophie Beijerbacht

referentie

Jessie heeft namens Studio Het Nut voor meerdere van onze klanten alles geregeld voor hun online of hybride event. Hierin begeleidt ze klanten goed in het omzetten van hun live naar online event. Ze denkt mee over de inhoud, een passende vorm en vervolgens de benodigde techniek. Hierin ontzorgt ze op prettige wijze de klant.
Daarnaast zorgt ze voor een gedetailleerd script, op basis hiervan volgt een heldere briefing naar onze technisch leveranciers.
Bovendien is ze erg flexibel, werkt snel en heeft oog voor detail. Kortom een betrouwbaar en prettig persoon om mee te werken!
Petra van der Perk —  Eigenaar Het Nut & Pand Betuwe